Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА 1бр. и 100бр.
30.00лв - 336.00лв
Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

 Опаковка: 225л.

 Суровина- Смес от избрани форми торф, без плевели, вредители и патогени, съдържащ различни подобрители и различна степен на хомогенизация H3-H6.
 Структура - средна.
 Основни добавки- Калцити и доломитен варовик за коригиране на рН и добавки за доставяне на основните хранителни вещества за растенията Ca + Mg. рН 5,5-6,5 (различни нива на рН 4,5-7,0 са на разположение по специална заявка).
 Торове- сложни торове със средно съдържание на N-P2O5-K2O (1,5 кг/м3), микроелементи (различни видове торове, са на разположение по специална заявка).
 Мокрещ агент: - FIBA-ZORB. Осигурява бързо първоначално и последващо намокряне, подобрен дренаж и увеличава усвояването на хранителни вещества.
 Информация за безопасност. Субстратите нямат вреден ефект върху хората, животните и околната среда, когато се използва в съответствие с инструкциите за употреба. Време за съхранение - неограничено.

Инструкция за употреба:Субстрат за сеитба на дребносеменни растения, пикиране и разсаждане, на цветя и зеленчуци.

Приложение с АГРОПЕРЛИТ /препоръчително/: 

- ЗА РАЗСАД - СМЕСВАТ СЕ 2 ЧАСТИ АГРОПЕРЛИТ, 2 ЧАСТИ ПОЧВА И 1 ЧАСТ ТОРФ

- ЗА САКСИЙНИ ЦВЕТЯ - СМЕСВАТ СЕ 1 ЧАСТ АГРОПЕРЛИТ С 2 ЧАСТИ ПОЧВА, ОБОГАТЕНА С ТОР

-  РАЗСАЖДАНЕ НА ДРЪВЧЕТА И ХРАСТИ - В ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНАТА ЯМКА СЕ ПОСТАВЯ СМЕС ОТ 1 ЧАСТ АГРОПЕРЛИТ И 1 ЧАСТ ПОЧВА, СЛЕД КОЕТО СЕ ДОБАВЯТ НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО ТОРОВЕ ЗА СЪОТВЕТНАТА КУЛТУРА

- ЗА ОТКРИТИ ПЛОЩИ - ПОЧВАТА СЕ РАЗОРАВА НА ДЪЛБОЧИНА 20-30 СМ, ВЪРХУ НЕЯ СЕ РАЗСТИЛА 5-8 СМ АГРОПЕРЛИТ. РАЗМЕСВА СЕ И СЕ ДОБАВЯ НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО ТОР ЗА СЪОТВЕТНАТА КУЛТУРА

 

Структура

средна

Органични вещества

> 95%

рН (EN 13037)

5,5 - 6,5

ЕC mS/cm (1:1,5)

Страна на произход

Литва

Сподели

Коментар