ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини 20кг.

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
150.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини 20кг.

Опаковка: 20кг. кутия

Представяне:

Grow Plant Gel 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини е най-високо концентрирания тор на пазара. Съдържа в себе си микро, макраелементи, аминокиселини и екстракт от водорасли. Продукта е сертифициран в акредитирани лаборатории за наличието на използваните продукти и регистриран в БАБХ. Гелът представлява една по-добра версия на вече познатия на пазара гел Grow Plant Gel 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини

Приложение: Състави с по-високо съдържание на калий, подходящ по време на развитието на плодовете и зреенето

Норма на торенеОт 2-3кг. в капково и хидропоника и 200-250 мг/дка за листно приложение.

Съдържание:

Азот (N)                 – 20%

- Нитратен             – 6,30%

- Амиден               – 13.70%

Фосфор (P2O5)    – 8.00%

Калий (K2O)         – 60.00%

Магнезий (MgO)   – 2.00%

Сяра (SO3)           – 30.00%

Желязо (Fe)         – 0.06%

Мaнган (Mn)         – 0.05%

Цинк (Zn)             – 0.035%

Мед (Cu)              – 0.065%

Бор (B)                – 0.04%

Молибден (Mo)    – 0.002%

 

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини 20кг.

Определени растения във Вашата градина се нуждаят от повече калий, отколкото други. Продуктът на Grow Plant има ниско съдържание на фосфор, едва 8%, и задоволително количество азот – 20%, необходимо за развитието на стеблата и листата. Калият обаче е 60%.

По време на фотосинтеза, калият регулира усвояването на въглероден диоксид. Той активира ензимите и играе огромна роля в усвояването на водата – калият участва както в извличането ѝ от почвата, така и в отделянето ѝ през порите на листата. Когато има засушаване, той помага на културите да оцелеят по-дълго време, задържайки влагата в тях.

Синтезът на протеини и нишестето в растенията също изискват калий. Не на последно място, калият е отговорен и за растежа. Всички бобови растения имат нужда от големи количества калий, също зелето, фурмите, картофите, още – пъпеши, киви, авокадо, банани, броколи, цитрусовите плодове и гроздето.

Гел торът съдържа и богата гама от аминокиселини, екстракт от водорасли и полезни микроелементи, включително 30% сяра

 

Ако търсите 20-килограмова разфасовка на течен тор, който е предназначен за развитието на плодовете и тяхното зреене, то продуктът на Black Energy е онова, което Ви е нужно. Със своите 60% калий, той ще помогне на културите да се развият по-бързо, да усвоят водата по-добре и да станат по-устойчиви на засушаване, болести или вредители.

Трудно можете да разберете кога растенията Ви страдат от дефицит на калий, тъй като липсата му си проличава в корена, стеблото и цветовете. Има обаче няколко явни признаци, които да Ви ориентират, например, кафяви петна по листата, пожълтяване по ръбовете и вените.

Второто по значение хранително вещество в тора на Black Energy е сярата, която тук е цели 30%. Това е и точното количество, от което културите, отглеждани в ниви и пасища, се нуждаят. Сярата помага най-вече за намаляване съдържанието на натрий в почвата. Тя е важна с това, че придава вкус на чесъна, горчицата и лука. Представлява жизненоважна част от всички растителни протеини и някои растителни хормони. Дефицитът на сяра се забелязва при по-младите листа, последвани от по-старите (при дефицита на азот е обратното).

На трето място по важност стои азотът с неговите 20% - стабилно количество, имащо за цел да поддържа наличието на хлорофил и преработването на слънчевата светлина в енергия. Всички останали елементи (фосфор, желязо, цинк, мед, манган, молибден и бор) имат своя малка, допълваща роля – развитие на кореновата система, поява на повече цветове, развиване на плода, увеличаване на захарността, нишестето и маслата; удължен период на годност след узряване и беритба.

Специално допълнение към гел тора са магнезия и екстрактът от водорасли. Магнезият отговаря най-вече за хлорофила и растежа на културите. Той спомага за активирането на специфични ензимни системи, отговорни за нормалния метаболизъм. Водораслите, от друга страна, са богати на разнообразни витамини, минерали и вещества; лесно се усвояват от растенията, подобряват плодородието на почвата, нетоксични са и не оставят отлагания.

Сподели

Етикети:

Коментар