Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
14.00лв
Всички цени са с ДДС
5/5

(3 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Опаковка:

Описание: 

Специално разработена формула за култури с дефицит на Бор, богата на хелатиращи елементи.

Grow Plant Liquid е част от уникална гама течни торове, която съчетава балансираното минерално хранене и биостимулацията. Тази гама от течни торове за листно приложение е специално разработена, за да се справи с недостига на хранителни вещества в културите.

Всеки течен тор от серията Grow Plant Liquid е иновативен, добре балансиран и силно концентриран, обогатен с най-високото качество от екстракт от водорасли и 100% EDTA хелатирани елементи.

Използвайки Grow Plant Liquid, ще получите високи резултати поради:

- Повишена обща производителност на растенията

- Повишен растеж на корените на растенията и развитие на самите растенията

- Повишена устойчивост на растенията на а-биотичен стрес

- По-високо качество на плодовете и зеленчуците.

Основната функция на бора е свързана с образуването на клетъчни стени, така че боровете с недостиг на бор могат да бъдат заглушени. Транспортирането на захар в растенията, задържането на цветя и образуването на полени и кълняемостта също зависят от наличието на бор. Производството на семена и зърно се намалява с ниско предлагане на бор. Най-напред се появяват симптоми на дефицит на бор в местата на растеж. Това води до закръглено появяване (розетка), безплодни уши поради лошо опрашване, кухи стъбла и плодове (кухо сърце) и крехки, обезцветени листа и загуба на плодови тела.

Боровите недостатъци се срещат предимно в киселинни, пясъчни почви в райони с високи валежи и тези с ниско съдържание на органични вещества в почвата. Боратните йони са подвижни в почвата и могат да бъдат извлечени от кореновата зона. Боровите недостатъци са по-изразени в периодите на засушаване, когато кореновата активност е ограничена.

Съдържание:

Бор(B)                      – 11.00% (150гр/л.)

 

Норма на торене: 0.2-0.4 л/дка листно. 3-4л/дка капково

Сподели

Коментар