НПК / NPK KSC 1 14-40-5+13S03+Микроелементи - За стартиране на млади растения / Високоефективен тор с ПРЕМИУМ качество / 25кг.

Наличност:
Изчерпан
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ и ТОН
170.00лв - 6,810.00лв
Всички цени са с ДДС
5/5

(2 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Водоразтворими торове от гамата KSC

Опаковка: 25кг. 

Предимства:

  • 100 % водоразтворими с правилно подбрани макроелементи
  • Високо съдържание на хелатирани микроелементи
  • Всеки продукт от гамата може да се комбинира с останалите с цел правилно задоволяване на хранителните нужди на растението
  • Всеки продукт от гамата съдържа патентован комплекс PHYT-ACTYL®, представляващ концентриран лиофилизиран екстракт подбрани морски водорасли
  • PHYT-ACTYL®: създава благоприятна буферна среда за развитие, повишава усвояването на хранителни вещества, налични в почвата и продукта, има силен антистресефект
  • Патентования комплекс е уникална разработка  и собственост  на международната Група Рулие

​Прилагането на продуктите от гамата КSC не води до намаляване или увеличаване на киселинността на   почвата. Продуктите активират почвения метаболизъм. Особено подходящи за оранжерийно производство, както и при полско отглеждани зеленчукови култури . Висока ефективност при трайни насаждения и лозя. Използването на продуктите от гамата КSC води до по-добра финансова ефективност .

KSC I осигурява: Високо съдържание на фосфор + голям набор от правилно подбрани макро- и микроелементи. Бърз начален старт. Добре развита коренова система. Отлично поникване и прихващане. Подходящ за всички култури. Особено ефективен в ранни фази на развитието. Препоръчителна доза от 0,5 до 2,5 кг/дка на внасяне в зависимост от културата

Съдържание:

 

Съдържание:

Азот (N)                   14%

Фосфор (P2O5)        40%

Калий (К2О)             5%

Сяра (SO3)              13%

Желязо EDTA (FE)  0,1%

Цинк (Zn)                0,1%

Мед (Cu)                 0,05%

Бор (B)                    0,1%

Молибден (Mo)      0,01%

NPK KSC 1 14-40-5+13S03+Микроелементи

KSC е компания, която в продължение на почти 60 години разработва формула за ефективни и универсални торове, щадящи околната среда. Неговата патентована технология е разделена на шест водоразтворими тора, първият от които е богат на фосфор със своите 40% съдържание. Сред останалите елементи ще откриете почти равни съотношения на азот и сяра, 5% калий и под 1% от други важни микроелементи. Всички те представляват идеалният стартов тор.

Универсален начин да разберете дали имате нужда от този продукт, е като наблюдавате за развитието на растенията си. Ако те са дребни, не цъфтят обилно, имат слаборазвита коренова система и листата им са бледи, дори леко лилави, то със сигурност им липсва фосфор.

KSC 1 се разрежда в съотношение 10-20% или 10/20 л. на 100 л. вода. Съдържа нисък процент сол и хлорид, което го прави подходящ за всички видове почви и растения. Тук е важно не само правилната концентрация, но и правилното съхранение на продукта. Дръжте тора на сухо място и далеч от огън.

При зеленчуците торенето се извършва от 2 до 15 пъти през целия период на растеж, като на седмица торенето е еднократно или до пет малки дози. Подходящото време за торене е от засаждането (разсаждането) до малко след появата на първите цветове.

При плодоносните дръвчета и цветните лехи торенето е от 2 до 10 пъти, разделени на веднъж седмично или до пет дози. Торете през целия вегетативен период, като избягвате почви с киселинност под 6pH.

Продуктът е съвместим с повечето течни торове, освен ако на тяхната опаковка специфично не е посочено друго. Избягвайте да го смесвате с продукти, съдържащи калций.

Сподели

Коментар