НПК / NPK KSC 3 15-5-35+Микроелементи -За растеж на плодовете / Високоефективен тор с ПРЕМИУМ качество / 25кг.

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ и ТОН
160.00лв - 6,000.00лв
Всички цени са с ДДС
5/5

(2 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

 

Водоразтворими торове от гамата KSC

 

Опаковка: 25кг. 

Предимства:

  • 100 % водоразтворими с правилно подбрани макроелементи
  • Високо съдържание на хелатирани микроелементи
  • Всеки продукт от гамата може да се комбинира с останалите с цел правилно задоволяване на хранителните нужди на растението
  • Всеки продукт от гамата съдържа патентован комплекс PHYT-ACTYL®, представляващ концентриран лиофилизиран екстракт подбрани морски водорасли
  • PHYT-ACTYL®: създава благоприятна буферна среда за развитие, повишава усвояването на хранителни вещества, налични в почвата и продукта, има силен антистресефект
  • Патентования комплекс е уникална разработка  и собственост  на международната Група Рулие

​Прилагането на продуктите от гамата КSC не води до намаляване или увеличаване на киселинността на   почвата. Продуктите активират почвения метаболизъм. Особено подходящи за оранжерийно производство, както и при полско отглеждани зеленчукови култури . Висока ефективност при трайни насаждения и лозя. Използването на продуктите от гамата КSC води до по-добра финансова ефективност .

KSC III осигурява: Идеално съотношение на макро и микроелементите необходими от фаза цъфтеж да фаза узряване. Добро развитие на всички надземни части. Едрина и качество на  плодовете. Балансирано хранене. Засилва фотосинтезата, опрашването и оплождането. Помага за преодоляването на стресови фактори. Подходящ за всички плододаващи култури. Препоръчителна доза от 1 до 3 кг./дка. на внасяне в зависимост от културата.

Съдържание:

Съдържание:

Азот (N)                   15%

Фосфор (P2O5)        5%

Калий (К2О)             35%

Желязо EDTA (FE)  0,1%

Бор (B)                    0,1%

Молибден (Mo)      0,01%

 

NPK KSC 3 15-5-35+Микроелементи

Сред най-добрите течни торове на пазара ще откриете марката KSC – безспорен лидер на агропазара в разработването на технология, чрез която растенията и почвата получават всички необходими макро- и микроелементи. След десетилетия усилена работа и благодарение на здравата връзка със своите клиенти, KSC създаде серия от течни торове за всеки етап от развитието на културите. Един от тези видове е KSC 3, отговорен за растежа на плодовете.

Той не само им помага да се развият, но също така увеличава количеството на реколтата и издръжливостта на продукцията след беритба. Сладостта и аромата са гарантирани, както яркият, наситен цвят и съвършената форма.

Тайната на този тор се крие във високото процентно съдържание на калий, като азотът и фосфорът го допълват. Дори микроелементите бледнеят пред него – желязо, бор и молибден.

Калият е неизменен компонент за правилното развитие на растенията, като цяло. Той е необходим при фотосинтезата, биохимичните реакции, транспорта на вода и хранителни вещества, синтеза на протеини и нишесте.

Съществуват няколко външни признака, които ще Ви помогнат да разберете кога културите се нуждаят от калий. Холорзата е един от тях. При нея листата пожълтяват или окапват. Растежът е забавен, корените са слабо развити. Растението е неустойчиво на стрес, болести и температурни промени.

KSC 3 ще реши всички тези проблеми и дори ще помогне за формирането на повече цветове, на тяхното опрашване и оплождане. Самият тор е силно разтворим и подходящите съотношения с вода са 1:10 или 2:10. Прилага се чрез хидропоника или капково напояване. Съдържа ниски нива на хлор и сол.

Сподели

Коментар