НПК / NPK KSC 5 8-16-42+Микроелементи - За качествено зреене / Високоефективен тор с ПРЕМИУМ качество / 25кг.

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ и ТОН
175.00лв - 6,600.00лв
Всички цени са с ДДС
5/5

(2 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

                                                                                                                                        Водоразтворими торове от гамата KSC

Опаковка: 25кг. 

Предимства:

  • 100 % водоразтворими с правилно подбрани макроелементи
  • Високо съдържание на хелатирани микроелементи
  • Всеки продукт от гамата може да се комбинира с останалите с цел правилно задоволяване на хранителните нужди на растението
  • Всеки продукт от гамата съдържа патентован комплекс PHYT-ACTYL®, представляващ концентриран лиофилизиран екстракт подбрани морски водорасли
  • PHYT-ACTYL®: създава благоприятна буферна среда за развитие, повишава усвояването на хранителни вещества, налични в почвата и продукта, има силен антистресефект
  • Патентования комплекс е уникална разработка  и собственост  на международната Група Рулие 

​Прилагането на продуктите от гамата КSC не води до намаляване или увеличаване на киселинността на   почвата. Продуктите активират почвения метаболизъм. Особено подходящи за оранжерийно производство, както и при полско отглеждани зеленчукови култури . Висока ефективност при трайни насаждения и лозя. Използването на продуктите от гамата КSC води до по-добра финансова ефективност .

​KSC V осигурява: Правилно съотношение на макро и микроелементите необходими от фаза наедряване до фаза узряване. Много добро качество и външен вид на плода. Ускорява натрупването на захари и багрилни вещества. Забавя остаряването на листата. Ускорява узряването. Помага за преодоляването на стресови фактори. Подходящ за всички плододаващи култури.

Препоръчителна доза от 1 до 3 кг./дка. на внасяне в зависимост от културата.

Съдържание:

 

Съдържание:

Азот (N)                      8%

Фосфор (P2O5)        16%

Калий (К2О)             42%

Желязо EDTA (FE)  0,1%

Бор (B)                    0,1%

Молибден (Mo)      0,01%

 

NPK KSC 5 8-16-42+Микроелементи

KSC е марка течни торове, открила съвършения баланс между основните хранителни елементи и съпътстващите ги вещества. Патентованата формула на фирмата, коствала години научноизследователска дейност и развитие в технологията на растителната екстракция, създаде тор, който осигурява надеждно покълване, стабилен вегетативен растеж и сигурна репродукция.

За всеки един от тези етапи KSC предлага индивидуален и неповторим тор. KSC 5 е отговорен за по-късния етап от развитието на плодоносните растения – зреенето. От мига в който се оформят до момента, в който трябва да се съберат. За тази цел няма по-подходящ компонент от калия и неговата способност да подсилва биохимичните процеси в растението, осигурявайки производството на захари и нишесте.

Плодовете стават едри, сочни и сладки. Не окапват веднага след узряване и годността им е по-продължителна, отколкото с други торове. Листата също остават за по-дълго време, осигурявайки необходимата на плодовете и стеблото енергия. Тук от голяма полза е 8% съдържание на азот и двойно по-голямото количество фосфор.

Наред с желязото, борона, магнезия и цинка е добавен и екстракт от водорасли, който съдържа в себе си около 70 различни микроелемента. Подобно разнообразие от полезни вещества няма да намерите в никоя градина или синтетичен тор.

Когато засаждате зеленчуци, с KSC 5 се тори само веднъж. Когато плодовете започнат да се оформят, торенето се увеличава от 1 до 10 пъти в съотношение 1:10 или 2:10 спрямо водата. Ако времето за беритба е близо, едно-две наторявания са напълно достатъчни, особено ако отглеждате краставици, дини или пъпеши. Хидропоника, капково напояване и листно хранене са подходящите методи за торене.

Не смесвайте KSC 5 с продукти, съдържащи калций. Съхранявайте на сухо и проветриво място, далеч от огън. Киселинността на почвите не бива да е по-малко от 6pH, за да се усвоят правилно хранителните вещества. Самият продукт не влияе по никакъв начин на алкалността.

Сподели

Коментар