НПК / NPK KSC 6 14-12-14+35So3+Микроелементи - За растеж и развитие във всяка фаза / Високоефективен тор с ПРЕМИУМ качество / 25кг.

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ и ТОН
160.00лв - 6,000.00лв
Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

                                                                                                                                        Водоразтворими торове от гамата KSC

Опаковка: 25кг. 

Предимства:

  • 100 % водоразтворими с правилно подбрани макроелементи
  • Високо съдържание на хелатирани микроелементи
  • Всеки продукт от гамата може да се комбинира с останалите с цел правилно задоволяване на хранителните нужди на растението
  • Всеки продукт от гамата съдържа патентован комплекс PHYT-ACTYL®, представляващ концентриран лиофилизиран екстракт подбрани морски водорасли
  • PHYT-ACTYL®: създава благоприятна буферна среда за развитие, повишава усвояването на хранителни вещества, налични в почвата и продукта, има силен антистресефект
  • Патентования комплекс е уникална разработка  и собственост  на международната Група Рулие 

Прилагането на продуктите от гамата КSC не води до намаляване или увеличаване на киселинността на   почвата. Продуктите активират почвения метаболизъм. Особено подходящи за оранжерийно производство, както и при полско отглеждани зеленчукови култури . Висока ефективност при трайни насаждения и лозя. Използването на продуктите от гамата КSC води до по-добра финансова ефективност .

KSC VI осигурява: Балансирано хранене на културата през всички фази на развитието. Засилена фотосинтеза. Балансирано натрупване на хранителни вещества необходими за развитието. Подпомага водния баланс. Забавя остаряването на листата. Помага за преодоляването на стресови фактори. Подходящ за всички култури.

Препоръчителна доза от 1,5 до 3,5 кг./дка. на внасяне в зависимост от културата.

Съдържание:

 

Съдържание:

Азот (N)                    14%

Фосфор (P2O5)        12%

Калий (К2О)             14%

Сяра (SO3)              35%

Желязо EDTA (FE)  0,1%

Цинк (Zn)                 0,1%

Мед (Cu)                  0,1%

Бор (B)                     0,1%

Манган (Mn)            0,1%

 

NPK KSC 6 14-12-14+35So3+Микроелементи

Четвъртият елемент след NPK, който има решаваща роля в развитието и укрепването на културите, е сярата. Също както азота, фосфора и калия, сярата има ключови функции, които я правят незаменим помощник на всеки градинар. Тя спомага за образуването на хлорофил, който позволява фотосинтезата и благодарение на който се образуват нишесте, захари, масла, мазнини, витамини и други съединения.

Сярата помага при производството на протеини, синтеза на масла и активирането на важни ензими, свързани с биохимичните реакции на растението. В края на сезона ще се радвате на една по-богата и обилна реколта. Протеините са повече, маслото, качеството на зърнените храни и тютюна, хранителната стойност на фуражите и т.н.

Познавайки добре важността на сярата и осланяйки се на дългогодишния си опит в производството на течни торове, KSC създаде шест универсални продукта за всеки етап от развитието на културите. Емблематичен е техният KSC 6 за растеж и развитие във всяка една фаза на вегетацията. Съдържанието на сяра превъзхожда азота, фосфора и калия, но четирите се допълват, формирайки един балансиран, универсален тор, с който ще се грижите не само за растението си, но и за здравето на почвата Ви.

Хелатния интервал на стабилност е от 3 до 6,5pH. Течният тор KSC 6 съдържа ниски нива на хлорид и сол. Подобно на останалите продукти от същия раздел, той се разтваря във вода в съотношение 1:10 или 2:10. За плодове и зеленчуците можете да торите от два до десет пъти през целия период на растеж (или 1-5 пъти седмично). Количеството тор е 2,5-5 литра на 1000 кв.м.

Преди да преминете към торене, задължително направете тест за алкалността на почвата. Съхранявайте тора на сухо и проветриво място. Не смесвайте с продукти, съдържащи калций.

Сподели

Коментар