• TERAWET 1кг.
Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
24.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
5/5

(11 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

TERAWET 1кг.

Опаковка: 500гр.

Производител: TERAWET САЩ

Приложение:TERAWET Почвен подобрител с водозадържащ ефект. TERAWET поглъща водата в почвата и я задържа в коренообитаемия слой. TERAWET повишава коефициента на използване на торовете и намалява разходната норма за поливане. Изпитан е при картофи и пипер, но може да бъде използван при всички полски и зеленчукови култури, овощни градини, разсадници и в цветопроизводството в норма 1,5-3,5 кг/дка в зависимост от културата и механичния състав на почвата. Внася се на дълбочината на развитие на основната коренова маса на растението. Има последействие до 10 години, като запазва 75 % от активността си.

Представяне:

Като подобрител за почва TERAWET намалява поливането и употребата на торове и добавки и увеличава аерирането и дренирането. Използва се в количества 1 кг.TERAWET за 1 куб. м. почва.

При засаждане в полета и лехи TERAWET се внася в редовете в количества до 1кг. на декар според вида почва.- При пресаждане на растения TERAWET се употребява като паста за обмазване на кореновата система в състав: 5г. в 1л. хладка вода за 200- 250 бр. растения.

При транспортиране на дървета, храсти и др. растения корените се потапят в пастата и се увиват в зебло, напръскано с вода.- За земеделска употреба се прилагат количества 1,5-3,5 кг/дка TERAWET според почвата и културата.

При саксийни растения на дълбочина 5-10 см. (според диаметъра на саксията) се правят няколко дупки с диаметър 0,5 см. в почвата и се сипва 1/8 ч.л. от TERAWET препарата във всяка от тях, след което се полива.

За повишаване кълняемостта на семената 250 г. TERAWET се смесва с 25 кг. семе и тогава се сее.

Предимства на TERAWET

  • намалява с над 50% необходимостта от поливане
  • спестява над 30% от използваните торове
  • увеличава добивите
  • след еднократно внасяне в почвата остава ефективен 7-10години
  • осигурява бърза абсорбция дори и при краткотрайни валежи
  • може да бъде прилаган заедно с торове и други водоразтворими добавки
  • подобрява аерирането и дренажа

Сподели

Коментар