Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ 1л.
24.00лв
Всички цени са с ДДС
5/5

(1 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ГЛИБЕТ [GLYBET®] е висококачествен продукт, богат на глицин бетаин, калий и други органични вещества, екстракт от меласа и остатъци от цвеклова каша.

Съдържанието на глицин бетаин е в подходящо съотношение, така че  да изпълни, наред с други налични свойства, това свързано с регулацията на водния обмен в клетките, подобряване на устойчивостта на растенията във връзка с действащи  фактори на причинен стрес, възникнал вследствие на суша, високи температури или повишено съдържание на сол. Освен това увеличава способността на културата да провежда фотосинтеза, като това води до по-оптимизирана ефективност по отношение на усвояване на хранителните вещества и повишена продуктивност и качество.

 K+/калият/ се намира в режим на комплексно съдържание съвместно с органичните си  вещества, което подобрява усвояването му и благоприятства активирането на потока мъзга при недостиг на вода.

Течната форма спомага листното приложение и процедурите по фертигация без предварително разреждане, като осигурява бързи и ефективно извършени действия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

ГЛИБЕТ [GLYBET®] може да се прилага както чрез листно приложение, така и чрез приложение в почвата посредством влагане в поливната вода по всяко време и по отношение на всички видове култури. (зеленчуци, овошки, цитруси, банани, маслини, ягоди, тропически култури ... и т.н.)

Приносът му в началния етап на развитие на културата  подобрява започването на вкореняване на културите, както и има приложение, стимулиращо цъфтежа и узряването на овошките, което се проявява активно в етапа на развитие на овошките и се изразява в  подобряване на качеството и вкуса.

ГАРАНТИРАНИ ОБОГАТИТЕЛИ

Азот (N) Общо.............................................................................. 4,0%  т/т

Органичен Азот (N)..................................................................... 4,0%  т/т

Водоразтворим Калиев оксид (K2O).......................................... 3,0%  т/т

Органичен Въглерод (С)........................................................... 30,2%  т/т

Съотношение въглерод: азот [C/N] съотношение: 7,5

Плътност: 1,2 кг/л         рН 5,6

Суровина с органичен произход: екстракт от меласа и винаса от цвекло 100%.

Клас А: съдържание на тежки метали по-ниско от допустимите по отношение на тази категория  лимити.

СЪВМЕСТИМОСТ

Той е съвместим с повечето фитосанитарни и хранителни продукти, освен ако те нямат прекомерно алкално рН; препоръчително е, в случай на съмнения, да проведете предварителна консултация.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: JISA: Jiloca Industrial, S.A. – ИСПАНИЯ

Сподели

Коментар