ТРЕВНА СМЕС GLOBAL GRASS SHADOW 1кг - За сянка и сенчести терени

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
15.00лв
Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Тревна смеска Шейди Гардън

Описание:

Перфектна за създаване на тревна площ около дома ви, ако вашата градина се състои предимно от светла, частично засенчена земя. Специално подбраните сортове трева ще създадат ефекта на теснолистна буйна зелена тревна площ.

  • Идеален за райони около имота с преобладаване на леки, частично сенчести почви
  • Ефектът на теснолистна, сочна зелена морава
  • 1 кг е достатъчен за 40 м2

Отглеждането на красива морава на сянка е изпитание за всеки градинар. Особено ако под дърветата не е расло нищо до този момент. На всички растения им е нужда светлина, за да оцелеят, превръщайки я чрез фотосинтеза в енергия. Познати са ни два вида засенчване – от сграда или от дърво. Ако не желаете да подрязвате клони или да се примирявате с голите петна по моравата си, то Ви е нужна тревна смес GLOBAL GRASS SHADOW, способна да преодолее проблема с оскъдната слънчева светлина.

Тайната е в състава на сместа, където доминира английския райграс, следван от червена и власатка и фуражен райграс. По света съществуват естествени сортове трева, които без проблем растат на места, в които биват осветявани максимум 2-3 часа на ден. Такъв е английският райграс, който се справя еднакво добре на хълмове и сред сенчести вековни гори.

С GLOBAL GRASS SHADOW ще имате целогодишно гъста, сочна, зелена трева и няма да се притеснявате от поява на мъх или друг признак на задържане на влага.

Състав:

Червена власатка MAXIMA 1 / GLIDA – 25%

Тръстиковидна власатка STARLETT / KORA – 5%

Овча власатка RIDU / BORNITO – 5%

Английски райграс GRYPS / GRISPY – 50%

Фуражен райграс DESPERATO / BLEFIX – 15 %

Сподели

Коментар