ТРЕВНА СМЕС GLOBAL GRASS SPORT 1кг - За спортни и интензивни терени

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
11.25лв
Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Тревна смеска Спорт

Описание:

Колкото по-широка е една морава, толкова по-голямо е предизвикателството да бъде поддържана целогодишно. Неблагоприятните метрологични условия и ограниченият бюджет могат да се окажат сред причините за оредяването на тревата и появата на ръждиви, жълти петна. Решението е достъпната и универсална смес за трева GLOBAL GRASS SPORT, предназначена за интензивно натоварени терени. Това включва не само игрища, но и обществени градини, паркове и крайпътни зони, където тревата редовно се тъпче, мачка, къса и унищожава.

За 40 кв.м площ е достатъчен килограм от GLOBAL GRASS SPORT. Идеалното време за торене е през активния период за растеж на тревата. Ако живеете на север, това означава, че трябва да торите през пролетния и есенния сезон. Ако живеете на юг, лятото е най-подходящото време.

Друго, което трябва да уточните, е кога и колко често да поливате. Това зависи от три фактора – колко вода задържа почвата, колко лесно се оттича и колко успява да задържи. Не поливайте често и за кратко, а рядко и рано сутрин.

Тревна смес, предназначена за места с интензивна употреба. Препоръчва се за спортни терени, площадки за игра и други. Създава гъст тревен килим, устойчив на тъпкане и късане.

  • Предназначен за места с интензивна употреба
  • Тревата е устойчива на утъпкване и разкъсване
  • 1 кг е достатъчен за 40 м2

Състав:

Английски райграс GRYPS/ESQUIRE/DOUBLE – 35%

Английски райграс GRISPY/ESQUIRE/ROKADE – 35%

Фуражен райграс DESPERATO / BLEFIX – 5%

Червена власатка MAXIMA 1 / GLIDA – 10%

Червена власатка KOLOSSOS / GLIDA / SAMANTA – 10%

Ливадна метлица BALIN / GEISHA / EVORA – 5%

Сподели

Коментар