ТРЕВНА СМЕС GLOBAL GRASS UNIVERSAL+Inteligent 1кг - За засаждане с една поливка

Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
12.50лв
Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Тревна смеска Универсал Интелиджънт

Описание:

За онези градинари, които често забравят да полеят моравата си или просто не разполагат с физическото време за това, тревната смес GLOBAL GRASS UNIVERSAL предлага усъвършенствана технология за засаждане с еднократно поливане. В основата на тази технология стоят естествените колоиди. Това са смес от вещества, равномерно разпределени в дисперсна среда. Веднъж, щом колоидите попаднат в почвата, заедно с райграса, и бъдат активирани чрез вода, те започват да привличат влага към себе си. Така те гарантират, че семената, а по-късно и самата трева ще разполагат с постоянен източник на вода.

Подобно на останалите тревни смеси, за 40 кв.м площ е достатъчен един килограм от интелигентния GLOBAL GRASS UNIVERSAL. Съставът на продукта се състои от английски и фуражен райграс, които могат да растат еднакво добре както на сянка, така и на слънце; червена власатка и ливадна метлица, гарантиращи по-високи и силни стръкове за по-добро улавяне на светлината, задържане на вода и производство на хлорофил.

Тревна смес, съдържаща естествени колоиди, която  се полива веднъж по време на сеитба. Колоидите абсорбират вода от околната среда, за да гарантират, че зоната около семената остава влажна, докато тревата не изникне напълно.

  • Не изисква поливане
  • Съдържа колоиди
  • 1 кг е достатъчен за 40 м2

Състав:

Английски райграс GRISPY / BELIDA – 35 %

Английски райграс GRYPS / ESQUIRE – 30%

Фуражен райграс DESPERATO / BLEFIX – 5%

Червена власатка MAXIMA 1 / GLIDA – 25%

Ливадна метлица GERONIMO / GEISHA / EVORA – 5%

Сподели

Коментар