Наличност:
В наличност
Опция:
ЗА КОЛИЧЕСТВА ПО ЗАПИТВАНЕ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТСТЪПКИ В БЪЛГАРИЯ !
170.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
5/5

(5 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

ГЕЛ GROW PLANT BLACK ENERGY 30-30-30+2MgO 20кг.

Опаковка: 20кг. кутия

Представяне:

Grow Plant Gel 30-30-30+2%MgO+ME е най-високо концентрирания тор на пазара. Съдържа в себе си микро, макраелементи, аминокиселини и екстракт от водорасли. Продукта е сертифициран в акредитирани лаборатории за наличието на използваните продукти и регистриран в БАБХ. Гелът представлява една по-добра версия на вече познатия на пазара гел Grow Plant Gel Max 28-28-28+2%MgO+ME

Норма на торенеОт 2-3кг. в капково и хидропоника и 200-250 мг/дка за листно приложение.

Съдържание:

Азот (N)                 – 30%

- Нитратен             – 2,40%

- Амиден               – 27.60%

Фосфор (P2O5)    – 30.00%

Калий (K2O)         – 30.00%

Магнезий (MgO)   – 2.00%

Желязо (Fe)         – 0.10%

Мaнган (Mn)         – 0.08%

Цинк (Zn)             – 0.08%

Мед (Cu)              – 0.05%

Бор (B)                – 0.05%

Молибден (Mo)    – 0.010%

ГЕЛ GROW PLANT BLACK ENERGY 30-30-30+2MgO 20кг.

Гел торът Black Energy е продукт от високо качество. Той съдържа равни количества от основните хранителни вещества – азот, фосфор и калий, от които културите се нуждаят по време на целия си жизнен цикъл. В допълнение, продуктът предлага магнезий и микс от микроелементи, както и екстракт от водорасли.

Известно е, че водораслите съдържат повече витамини, минерали и аминокиселини, в сравнение с което и да е друго растение в природата. Водораслите все още не са широко известни като стимулант и допълнение към основния тор, ала тяхното въздействие върху растенията се чувства с всяка хапка от плодовете и зеленчуците. Торът от водорасли е способен да отключи пълния потенциал на културите и да им помогне да създадат богата продукция от най-високо качество.

Наравно с това, наличието на магнезий укрепва растенията. Той се грижи за тяхното здраве и ги предпазва от влага, болести и гниене. Магнезият засилва метаболизма и ускорява растежа. Помагат му още желязото, цинка, бора, меда, мангана и молибдена.

Ако търсите начин да подсилите своята почва, да я направите плодородна и изобилна от микроорганизми, то се нуждаете от течен тор с екстракт от водорасли. Гел торът Black Energy е един от най-силните, сигурни и ефективни торове на пазара, предлагащ балансирани количества от трите най-важни хранителни елемента. В допълнение получавате и магнезий. Все пак, без магнезий хлорофилът не може да улови и преобразува слънчевата енергия. Той се използва още при метаболизма на въглехидратите и за стабилизиране на клетъчната мембрана.

Водораслите, от друга страна, имат много повече функции, защото сами по себе си не представляват елемент от периодичната таблица, а микс от витамини и минерали, който можете да срещнете единствено в морска вода. Количеството на полезни микроелементи във водораслите варира между 40 и 70. Сред тях са познатите цинк, мед, йод, но също така полизахариди, уникални единствено за водораслите.

Екстрактът от водорасли лесно се усвоява от растенията, в рамките на 2-3 часа, което е особено подходящо, ако се нуждаете от тор с бързо действие. За сметка на това, действието му продължава дълго време. Водораслите представляват още естествена биологична система, която работи в хармония с почвените микроорганизми. Не на последно място, водораслите са нетоксични и безопасни както за културите, така и за Вас.

Гел торът Black Energy може да се използва по време на целия вегетативен период като универсално средство за всички възможни нужди и проблеми. При капково напояване съотношението е 2 до 3 литра на декар или 200-250 мл. при листно хранене. Продуктът не оставя отлагания и е подходящ за разнообразни видове маркучи, дюзи и пръскачки. Опаковката е 20 литра, което е достатъчно за пасища, комплексни оранжерии и големи обработваеми площи.

Сподели

Коментар