Наличност:
В наличност
Опция:
ЗА КОЛИЧЕСТВА ПО ЗАПИТВАНЕ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТСТЪПКИ В БЪЛГАРИЯ !
60.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
5/5

(4 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

Опаковка: 5кг. кутия

Представяне:

Grow Plant Gel 30-30-30+2%MgO+ME е най-високо концентрирания тор на пазара. Съдържа в себе си микро, макраелементи, аминокиселини и екстракт от водорасли. Продукта е сертифициран в акредитирани лаборатории за наличието на използваните продукти и регистриран в БАБХ. Гелът представлява една по-добра версия на вече познатия на пазара гел Grow Plant Gel Max 28-28-28+2%MgO+ME

Норма на торенеОт 2-3кг. в капково и хидропоника и 200-250 мг/дка за листно приложение.

Съдържание:

Азот (N)                 – 30%

- Нитратен             – 2,40%

- Амиден               – 27.60%

Фосфор (P2O5)    – 30.00%

Калий (K2O)         – 30.00%

Магнезий (MgO)   – 2.00%

Желязо (Fe)         – 0.10%

Мaнган (Mn)         – 0.08%

Цинк (Zn)             – 0.08%

Мед (Cu)              – 0.05%

Бор (B)                – 0.05%

Молибден (Mo)    – 0.010%

 

Вижте и други продукти гел торове  : 

Гроу плант гел 30-30-30
Гроу плант гел 20-10-55
Гроу плант гел 20-0-45+Ca
Гроу плант гел 28-28-28

 

ГЕЛ GROW PLANT BLACK ENERGY 30-30-30+2MgO (5 кг)

Имате малка градина, лозе или бостан и искате да изпробвате неповторимият гел тор на Black Energy? Тогава се нуждаете от петкилограмовата му опаковка, която съдържа абсолютно същият микс от основни и второстепенни хранителни елементи, сред които са екстракт от водорасли и аминокиселини.

Балансираното съдържание на азот, фосфор и калий прави гел торът подходящ за всеки етап от развитието на културите, а неговата консистенция и висока разтворимост помагат за лесната му употреба и приложение. Азотът е в две форми – нитратна и урея, като уреята е 29%. Самата урея е бързо разтворима в почвата, превръщайки се в амоняк. Ето защо трябва да използвате гел тора за разсад и укрепнали растения, но не и за семена.

В допълнение, към микса е прибавен 2% магнезиев оксид. Много ензими в растителните клетки изискват магнезий, за да функционират правилно. Най-важната му роля обаче е като централен атом в молекулата на хлорофила.

Хлорофилът е пигментът, който придава зелен цвят на растенията и осъществява процеса фотосинтеза. Той също така спомага за активирането на много растителни ензими, необходими за растежа и синтеза на протеини. Допълваща роля имат вторичните микроелементи – желязо, манган, цинк, мед, бор и молибден, от които се нуждаят както растенията, така и хората за здрава имунна система и жизненост.

Не на последно място е екстрактът от водорасли, който се грижи еднакво добре както за нуждите на почвата, така и за самото растение, оставяйки в края на сезона изобилна култура, богата на цвят, аромат и сладост. Приложете гел тора, след като разредите 200-250 мл. на декар при листно хранене и 2-3 литра на декар за напоителни системи. В останалото време дръжте на прохладно място, далеч от огън и влага.

Сподели

Коментар