Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
170.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
5/5

(1 мнения)

Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 18-60-18+1.2MgO+водорасли+аминокиселини 20кг.

Опаковка: 20кг. кутия

Представяне:

Grow Plant Gel BLACK ENERGY 18-60-18+1.2MgO+водорасли+аминокиселини  е най-високо концентрирания тор на пазара. Съдържа в себе си микро, макраелементи, аминокиселини и екстракт от водорасли. Продукта е сертифициран в акредитирани лаборатории за наличието на използваните продукти и регистриран в БАБХ. Гелът представлява една по-добра версия на вече познатия на пазара гел Grow Plant Gel BLACK ENERGY 18-60-18+1.2MgO+водорасли+аминокиселини 

Приложение: Състави с по-високо съдържание на калий, подходящ по време на развитието на плодовете и зреенето

Норма на торенеОт 2-3кг. в капково и хидропоника и 200-250 мг/дка за листно приложение.

Съдържание:

Азот (N)                 – 16%

- Нитратен             – 8,00%

- Амиден               – 8.00%

Фосфор (P2O5)    – 65.00%

Калий (K2O)         – 18.00%

Магнезий (MgO)   – 1.2%

Желязо (Fe)         – 0.08%

Мaнган (Mn)         – 0.04%

Цинк (Zn)             – 0.04%

Мед (Cu)              – 0.02%

Бор (B)                – 0.02%

Молибден (Mo)    – 0.002%

 

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 18-60-18+1.2MgO+водорасли+аминокиселини 20кг.

Серията гел торове Black Energy предлагат най-доброто за едно растение, а специфично този продукт е идеален за стартов тор, благодарение на завишеното си съдържание на фосфор. Всички живи организми се нуждаят от фосфор. Те го използват при фотосинтеза, съхранение и пренос на енергия, дишане и други функции. Без достатъчно фосфор, растенията не са способни нито да започнат, нито да завършат който и да е от тези процеси.

За да бъдат културите силни и издръжливи на капризите на природата, на тях им е необходим, а колкото повече израстват, толкова повече се нуждаят от него. Фосфорът помага за развитието на кореновата система – по този начин културите имат достъп до по-голямо количество хранителни вещества в почвата. Фосфорът е необходим и на по-късен етап – той е отговорен за появата на първите плодове в точното време.

Един от най-благоприятните начини за усвояването на гел тор, наситен с фосфор, е чрез хидропоника или листно хранене. Започнете торенето първата седмица след засаждането. Продуктът съдържа още екстракт от водорасли, желязо, манган, цинк, молибден, бор и мед.

Когато се готвите да садите на големи площи, то със сигурност Ви е нужен подходящ стартов тор с високо съдържание на фосфор. Всички живи организми се нуждаят от него. Растенията го използват за фотосинтеза, съхранение и пренос на енергия, дишане и редица други биохимични процеси. Фосфорът е жизненоважен компонент от ДНК, който съдържа генетичните данни, както и на РНК, който чете генетичния код. Наличието на фосфор стимулира развитието на кореновата система, узряването на културите в точното време и увеличава устойчивостта им срещу болести.

Високото съдържание на фосфор не бива да Ви притеснява. Фосфорът има тенденцията да се разгражда бавно в почвата. Това отнема от три до шест месеца, като в гел форма този период е по-кратък. Когато дойде време за растенията да се опрашат и да се появят първите им цветове, фосфорът вече ще е усвоим за тях и те ще се възползват от него максимално.

Азотът и калият са в равни количества – 18%. Азотът ще осигури разлистването и наситеността на зеления цвят, докато калият ще наблегне върху кореновата система и обмяната на веществата. Това е особено полезно при зърнени култури, при които ранното узряване води до по-ниска влажност на зърното и по-малко време за съхнене преди да дойде време да бъдат смлени на брашно.

Наравно с микроелементите, гел торът изобилства от аминокиселини и екстракт от водорасли. Аминокиселините отговарят за отделни етапи от клетъчното развитие, делене, обмяната на енергия, метаболизма – самият живот на растенията. Водораслите, от друга страна, са най-лесно усвоимият компонент на стартовия тор. Те са естествен източник на минерали и витамини, не оставят отлагания в почвата, грижат се за микроорганизмите и подхранват допълнително растенията, придавайки на вкуса им дълбочина и наситеност.

Прилагайте стартовия тор както чрез напоителни системи, така и чрез листно пръскане. Капковото напояване и хидропониката изискват 2-3 литра на декар, докато листното хранене – 200-250 мл. на декар.

Сподели

Етикети:

Коментар