Наличност:
В наличност
Опция:
ЦЕНА НА БРОЙ
55.00лв

Варианти на продукта

Всички цени са с ДДС
Без рейтинг Коментар

Сигурна доставка

Проверка на пратката

Поръчай до 13:00 днес и продукта ще е при теб до : .

Палетна доставка до 1200кг. за 65лв. до всяка точка на страната

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини 5кг.

Опаковка: 5кг. кутия

Представяне:

Grow Plant Gel 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини е най-високо концентрирания тор на пазара. Съдържа в себе си микро, макраелементи, аминокиселини и екстракт от водорасли. Продукта е сертифициран в акредитирани лаборатории за наличието на използваните продукти и регистриран в БАБХ. Гелът представлява една по-добра версия на вече познатия на пазара гел Grow Plant Gel 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини

Приложение: Състави с по-високо съдържание на калий, подходящ по време на развитието на плодовете и зреенето

Норма на торенеОт 2-3кг. в капково и хидропоника и 200-250 мг/дка за листно приложение.

Съдържание:

Азот (N)                 – 20%

- Нитратен             – 6,30%

- Амиден               – 13.70%

Фосфор (P2O5)    – 8.00%

Калий (K2O)         – 60.00%

Магнезий (MgO)   – 2.00%

Сяра (SO3)           – 30.00%

Желязо (Fe)         – 0.06%

Мaнган (Mn)         – 0.05%

Цинк (Zn)             – 0.035%

Мед (Cu)              – 0.065%

Бор (B)                – 0.04%

Молибден (Mo)    – 0.002%

 

ГЕЛ GROW PLANT / ГРОУ ПЛАНТ BLACK ENERGY 20-8-60+2MgO+водорасли+аминокиселини 5кг.

Ако отглеждате кореноплодни култури или тютюн, този гел тор от серията Black Energy е правилният избор. Кореноплодните култури съдържат в себе си предимно въглехидрати, но също различни количества нишесте и захари. Кореноплодните зеленчуци се нуждаят от минимално количество азот, защото цялата им енергия е насочена в развитието на корена, т.е. онова, което представлява плода. Това е причината кореноплодните зеленчуци да могат да издържат дълго време, след като са извадени от земята. Най-известни са морковите, ряпата, картофите и джинджифилът.

Продуктът на Black Energy е богат на калий и фосфор. И двете са изключително полезни за корените, за тяхното развитие, усвояването и задържане на вода, както и укрепването на културите, което прави зеленчуците по-хрупкави и питателни. В комбинация с екстракта от водорасли и микса от аминокиселини, ще почувствате значително подобрение на вкуса на крайния продукт.

Колкото до тютюна, не е нужно да сте голям производител, за да отглеждате малко тютюн в градината си. Той е чудесно декоративно растение, което ще внесе чувствително разнообразие към пейзажа.

Ако Ваша основна цел са сочните, вкусни и ароматни плодове, то нужен Ви е тор с високо съдържание на калий, който да активира обмена на вещества и производството на нишесте и захари. За продължителен и силен ефект са добавени 30% сяра и 20% азот, които ще извлекат максималното от слънчевата енергия, ще забавят окапването на листата и плодовете, а също така ще увеличат годността на реколтата.

Истинската тайна на този тор обаче остава екстрактът от морски водорасли. Той съдържа повече от 70 минерали, витамини и ензими. Активира се бързо в почвата и лесно се усвоява от растенията, дори да бъде добавен десетина дни преди беритба. На по-ранен етап от вегетацията, водораслите подобряват устойчивостта на растенията срещу измръзване и болести, увеличава усвояването на неорганични вещества в почвата (други течни торове), укрепва устойчивостта срещу стресови условия (вятър, пресаждане, нараняване) и намалява загубите при съхранение на продукцията.

Торовете, съдържащи морски водорасли, са особено полезни в биологичното (еко) градинарство. Те съдържат почти всеки миркоелемент в напълно хелатирана (готова за усвояване) форма. Водораслите се състоят от въглехидрати, които растенията ползват като градивен елемент. За почвата той е естествен подобрител, както в разграждането на вещества, така и при запазването на влагата.

Гел торът на Black Energy е специално създаден за капково напояване, хидропоника и листно хранене. При първите две са Ви нужни не повече от 2 до 3 литра на декар, докато при пръскането са достатъчни 200-250 мл. на декар. Употребата на гел тора на оставя отлагания в системите за капково напояване. Киселинността му е 3,5-4,5pH.

Сподели

Етикети:

Коментар