Информация за нас - Torove.bg

Torove.bg-

Най-бързо развиващият се и иновативен онлайн магазин ,предлагащ голямо разнообразие на торове и семена.За краткият период от създаването си се гордеем с хиляди лоялни клиенти.

Ние сме различни,защото ще ви предложим не само изключително качество,но и цени отговарящи на възможностите ви.Главната ни цел е да бъдете доволни и да ви спечелим за постоянно.Привърженици сме на тезата „Клиентът винаги е прав”, а добрата цена е нещо на което много държим.

 Горди сме да предоставим качество и богата гама от продукти на водещи и доказали се европейски и световни лидери на пазара.

Готови сме да угодим на нуждите не само на професионалните клиенти ,търговци на едро и дребно,земеделци и производители,но и сме винаги на разположение и подготвени да ви предоставим нужната информация за избрания от вас продукт.

Няма да ви предложим най-ниската или висока цена,защото държим на качеството в което искаме да се убедите и вие.

А когато става въпрос за доставката : дали сме ви пълна свобода да избирате дали стоката ви да бъде доставена с камион,палетна доставка от куриерска фирма или лично от нас до вашата агроаптека,земеделска земя или дом.И не само това,ние лично ще ви помогнем за разтоварването,ще бъдем отзивчиви и услужливи ,за да бъдете вие доволни.

Ще понесем критика или съвет,ще бъдем търпеливи,защото за нас най-важно е вашето доверие.Нашата цел е да изградим едно ново начало в отношенията търговец-клиент.Бъдете наши бизнес партньори и ще се убедите в нашата коректност и професионализъм.

От тук можете да се запознаете и с нашите цени и информация за доставка : Цени за доставка